Fructe de sezon: Alice recomandă căpșunile

Pe lângă faptul că previn apariția cancerului, căpșunile sunt bune pentru ficat, bolile de ochi, tratează astenia, anemia și insomnia.  Capsunile au un continut mare de antioxidanti. Aceste fructe asigura o buna functionare a 
organismului, il tonifica si il vitaminizeaza. 

Iată câteva versiuni de prezentare a căpșunilor culese de mine din grădina din Jurilovca: 



De asemenea, puteți incerca căpșunile cu frișcă, clătitele cu finetti și căpșuni sa cocktailul Pink Fizz. Pentru acesta aveți nevoie de:
*400 grame căpșuni
*sucul a 3 lămâi
*100 de grame de zahăr
*apă minerală
*cuburi de gheață după preferințe



Căpșunile se spală și se adaugă în blender împreună cu sucul de lămâie, zahărul și gheața. Așteptăm câteva momente până se topește zahărul și se transformă într-un cocktail răcoros și sănătos. Umplem paharele și adăugăm apă minerală. Poftă bună!










0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune-mi ce crezi:

Totalul afișărilor de pagină

Un produs Blogger.

Pub

Publicite

Despre mine

Fotografia mea

Orice aș scrie, oricine își va da seama că a găsit-o pe Alexandra pe care o cauta.

Ads

Follow me on Bloglovin

Follow on Bloglovin

Google+ Followers